Referat: Bunkeflo FF - AIF Barrikaden

Vi hade följande startelva: Raffa - Florian, Micke N, Alex, Anders - Marck, Sosa,
Fredrik, Palle - Peter och Kristoffer

Avbytare: Henke , Park , Claesson och Tobbe som alla spelade.

Vi gjorde en helt ok första halvlek. Kämpade bra och skapade en del frammåt. Sandells nick över från nära håll var närmast. Bunkeflo kändes dock något tyngre och framför allt på fasta och i djupet hotade de. Raffa höll dock tätt med en del libero ingripande. 0-0 i paus var inte orättvist men Bunkeflo hade ett litet spelövertag.

Andra halvlek höjdes tempot i matchen något. Vi var dock bra med. 1-0 på en hörna kändes som en retroaktiv utdelning från första halvlek. Bollen gick snöpligt in efter att studsat på vinröd spelar efter stolpträff. 2-0 kom 5 min senare och var ett riktigt snyggt mål som det var svårt att försvara sig mot. Efter detta lyfte vi upp spelet och matchen kändes inte avgjord. Vi skapade en del chanser men det ville sig inte hela vägen.
I 74:e min kom något ologiskt 3-0 efter naivt spel på högerkanten på egen planhalva. Det målet blev tyvärr en riktigt moral sänkare och vårt lag föll ihop sista kvarten. Enbart ett fåtal spelare slet som galärslavar medans merparten bara sprang uppåt och glömde jobba hem.. 3 snabba baklänges mål kostade det.

Mycket småskador och spelare som inte är fulltränade gjorde att vi genom hela matchen tvingades till mycket byten. Linjerna i spelet blev sämre efterhand pga alla positionsbyten och det bidrog såklart också till kollapsen i slutet. Vi får hoppas på en bra träningsvecka så vi kommer bättre rustade till nästa helg.

Väl mött på Helenehoms IP och jakten på 3 poäng!